Bente ten Pas

Wat doe ik?

Opzoek naar design, illustratie, animatie, schildering, concept ontwerpen, ideeën, opmaak, layout, of terwijl: vormgeving? Ik, Bente (Ikbentenpas, Ikbentekenfabriek), nodig je graag uit om eens een kijkje te nemen op mijn gehele site! Neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar jouw vraag!

Conceptontwikkeling

Ik help mee om jouw idee in de wereld te brengen. Heb je een idee maar weet je niet hoe je het uit moet werken en het vorm te geven? Ik help je graag mee. Ik kan een goed middel vinden om het te presenteren naar jouw klant of jouw doelgroep. Van een concept naar moodboard naar jouw eigen idee dat echt daadwerkelijk in de wereld staat!

Jouw verhaal laat mijn creatieve brein prikkelen! Ik ben Bente, visueel vormgever, beeldmaker, content maker. Ik denk in beeld, vorm en kleur! Jouw verhaal laad mijn brein prikkelen, uit mijn brein ploppen al snel heel veel beelden, vormen en ideeën. Heb je een idee maar weet je nog niet welke vorm het mag hebben? ook daar kan ik je bij helpen! We filteren vanuit onze ideeën en de schetsen die ik maak, samen een goed ‘middel’ dat ingezet kan worden voor jouw vraag, idee of merk! Zet de eerste stap, neem contact met mij op en samen brengen we jouw idee de wereld in!

Animatie

Animatie maakt een ontwerp magisch. Ontzettend blij wordt ik ervan als een illustratie tot leven komt! Wist je dat een animatie gelijk de aandacht trekt? een korte animatie trekt klanten en zorgt voor verduidelijking van je tekst, op socials spring je er helemaal uit!

Heb jij ook een animatie nodig? Denk aan een uitleg video, (vlog)intro filmpje, content voor socials, biologieopgaven, logo animatie etc.

Illustratie

Vanuit een schets en of idee help ik jou aan een illustratie. Deze illustratie kan toegepast worden op verschillende manieren. Wordt de illustratie gebruikt bij een artikel? wordt het een (muur)sticker? wordt het een tof bord om je idee te presenteren? een animatie? of wordt het toch een logo? of iconen of prenten op shirts te bedrukken? alles is mogelijk vanuit een illustratie!

Grafisch vormgeving

Vanuit een illustratie, aantekeningen, moodboard ga ik aan de slag met jouw vormgevingsvraag. Of het nu gaat om het opmaak van een tijdschrift, een ontwerp van een portfolio, rapport, logo, huisstijl, concept ontwerp, niks is te gek!

Schroom vooral niet om contact op te nemen om te kijken naar de mogelijkheden: bente94@live.nl

Schilderingen

Ook maak ik unieke schilderingen. Denk aan muurschilderingen, kunstwerk of een werk aan de muur. Maar ook concepten. Deze maak ik op maat helemaal naar wens.

Verhuur borden

Handgemaakte ooievaar en een feest bord met verschillende leeftijden te huur!

Interesse? Kijk naar mijn pagina ‘verhuur’ en stuur gerust een e-mail: bente94@live.nl