Bente ten Pas

Recenties

Ribecca

“Het logo is super geworden! Past helemaal bij mijn kinderdagverblijf en is op verschillende manieren toepasbaar. De samenwerking vond ik fijn verlopen, er was veel overleg en we zijn tot een mooie uitwerking gekomen, dank je wel!”

Mijn 365 journal is af! Een mooi creatief eindresultaat. Prachtige omslag ontworpen door Bente, mooie lay-out en tekeningen tussendoor. Heel fijn samengewerkt met Bente. Korte lijnen en heel duidelijk. Ook een heldere prijsopgave. Ik kreeg steeds een terugkoppeling als zij iets had gedaan. Een uniek product waar ik al veel complimenten over heb gekregen en vragen waar die te koop is (helaas zijn ze niet te koop, gebruik ik ze voor mijn cursus). Die complimenten geef ik nu door aan jou Bente. Dank voor de fijne samenwerking! Op naar een volgend product.

Debbie Lewis

Aah heel leuk geworden, Bente! We zijn super enthousiast over de animatie. Dit gaat ons zeker helpen om de aandacht van de scholieren te trekken voor onze nieuwe thema! Voor een volgende animatie nemen wij zeker weer contact op. De gehele huisstijl die je voor ons ontwikkeld hebt aan de hand van het moodboard, past super bij ons als bedrijf, we zijn er erg blij mee. Het is speels en trekt de aandacht!

Jasmijn

“Bente heeft ons geholpen met het ontwikkelen van nieuwe illustraties voor onze Whitepaper. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren! Bente heeft een unieke eigen stijl daarnaast kan ze goed meedenken en staat ze open voor feedback voor eventuele aanpassingen. De communicatie met Bente hebben we tijdens de samenwerking ook als zeer prettig ervaren! Bente heeft een open, zachtmoedige, professionele, enthousiaste en hardwerkende houding. Ze geeft daarin veel van zichzelf in haar werk en dat is terug te zien! We bevelen haar van harte aan om eens met haar om te tafel te zitten en samen te werken!”

Mirai

Een rapport heeft Bente voor ons ge├»llustreerd en vormgegeven. We hebben onze wensen kunnen aangeven en zij is daarna aan de slag gegaan. Ze heeft ons 2 schetsen gegeven waar we uit konden kiezen. Deze heeft ze uitgewerkt naar wens. De binnenkant willen wij zelf kunnen invoeren op Word zodat elk rapport voor de kinderen uniek wordt en het ook zo makkelijk werken is met het invoeren door de verschillende collega’s. Super mooi rapport dat past bij onze doelgroep! Hier zullen de kinderen en ook de volwassenen helemaal blij van worden. Fris, en vrolijk!

Joke

” Deze prachtige muurschildering is gemaakt door Bente ten Pas ? super blij mee! Daar gaat mijn dochter vast van genieten. En dat doen wij nu al! Communicatie was fijn, en alles is naar wens verlopen. ”

Iris

“Erg blij met deze muurschildering, hij valt op en is goed behandeld, communicatie liep fijn aangezien het moadboard en het overleg tussendoor, dank je wel Bente!”

Dominique

“Bente ten Pas heeft een prachtig schilderij gemaakt voor ons. We konden onze wensen aangeven en hier werd goed naar geluisterd. Ze heeft haar eigen unieke stijl waardoor we echt een mooi en uniek schilderij hebben.

Wij zijn er super blij mee!”

Nelleke & Roy

Erg enthousiast over het tafelblad die Bente heeft gemaakt voor mij! Ik wou graag iets hebben wat ik bij elke verhuizing mee kan nemen. Ze kwam met het idee van een tafelblad. De poten kan ik eraf schroeven om zo het tafelblad tegen de muur aan te zetten als kunstwerk. Maar ook als object te gebruiken omdat hij goed is behandeld.

Ik heet Van der Zee van de achternaam en wou graag iets met mijn naam geïllustreerd hebben. Leuke woordgrap heel erg uniek.

Dank je wel Bente!

Kirsten