Bente ten Pas

Contact

Hi, ik ben ‘Ikbentenpas’. Ik ben Bente ten Pas, Ik ben: maker! Ontwerper in zijn breedste cassetten. Gefocust op illustratie, animatie en (grafisch)ontwerp. Ik vertalen jouw wensen naar originele en sprankelende middelen. Van idee, campagne, design & dtp tot 2d video tot social media. Ik zorg ervoor dat jouw boodschap overkomt en opvalt als geen ander. Ik ben gek op beeld en ontwerp met heel veel passie en help jou er graag bij. Dit is mijn passie en dat is gewoon mijn expertise! Van fantasie naar werkelijkheid! Ik help jouw ideeën de wereld in te brengen. Geen enkel idee is gek, wel TE GEK! Vanuit jouw vraag schets ik erop los, komen we tot een eventueel concept en werk ik dit uit met heel veel liefde en passie! Denk onder andere aan: illustraties en animaties. Maar ook aan concepten, logo’s, huisstijlen, posters en al het ander grafisch werk!

Mijn naam is Bente ten Pas, 27 jaar oud en wonend in Enschede. Afgestudeerd als Crossmedia vormgever(bachelor). Ik werk onder de naam Ikbentenpas, als vormgever voor verschillende opdrachten en verschillende doelgroepen.

Als vormgever is een werk voor mij zinvol als het te maken heeft met een gezamenlijke of persoonlijke noodzaak. Daarbij vind ik het belangrijk dat het werk emotie verbeeld en los maakt, door te confronteren of te amuseren. Het liefst allebei. Ik maak met aandacht media die men kan waarnemen, dat wellicht stimuleert tot interactie met daarbij een vleugje fantasie.

Onder de naam: Ikbentekenfabriek, maak ik met onwijs veel plezier en een groot hart voor kinderen content voor deze doelgroep. De doelgroep kinderen komt ook het meeste aan bord in ‘portfolio’. Vanuit schetsen en een storyboard ontstaan bij mij nieuwe ideeën /content. Denk aan: Concept ontwikkeling, storyboards en animatie’s maken voor een instructie/ uitleg/ educatieve animatie of animeren en editen van jouw video’s. Ook maak ik illustratie voor bij bijvoorbeeld een product, een boekje, praatplaten. Daarnaast ook (muur) schilderingen, rapporten en ontwikkel ik een nieuw huisstijl met logo dat helemaal past bij jouw of voor jouw bedrijf!

Heb je behoefte aan een duidelijke en doeltreffende manier om jouw boodschap te communiceren? Naar bijvoorbeeld een animatie, illustratie, schildering, product, video, rapport opmaak, logo of wil je jouw gedachten en of ideeën omzetten in iets tastbaars wat je de wereld om je heen kan laten zien? Ik zorg voor content zodat jouw bedrijf aantrekkelijk wordt, helemaal up to date is en helemaal past in deze tijd. Een frisse wind!

Contact

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een dienst zoals beschreven op de site dan mag je altijd contact met mij opnemen via de mail: bente94@live.nl