Bente ten Pas

Contact

Als ontwerper is een werk voor mij zinvol als het te maken heeft met een gezamenlijke of persoonlijke noodzaak. Daarbij vind ik het belangrijk dat het werk emotie verbeeld en los maakt, door te confronteren of te amuseren. Het liefst allebei. Ik geef expressie de hoofdrol en maak met aandacht media die men kan waarnemen, dat wellicht stimuleert tot interactie.

Mijn naam is Bente ten Pas, 26 jaar oud en wonend in Enschede.
Afgestudeerd als Crossmedia designer (bachelor).

Heb je behoefte aan een duidelijke en doeltreffende manier om jouw boodschap te communiceren? Naar bijvoorbeeld een animatie, illustratie, product, video, logo of wil je jouw gedachten en of ideeën omzetten in iets tastbaars wat je de wereld om je heen kan laten zien? Of wil je meer weten over mij? Neem contact met me op en laten we dan een kop koffie drinken. Samen gaan we brainstormen en onderzoeken welke middel bij jouw past.

Social design, Crossmedia design, Educatie en workshops.

Grafisch designwerk: Vormgeven van infographics, illustraties, marketing-uitingen, nieuwe producten en e-learning modules. Video productie: zoals, het filmen, animeren en editen van video’s. Ontwerp ideeën bedenken en concepten ontwikkelen. Produceren en presenteren van schetsen, storyboards e.d. om ideeën in een vroeg stadium te communiceren en zo uit te werken tot een mooi en goed geheel.

Contact

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een product dan mag je altijd contact met mij opnemen.