Bente ten Pas

Grafisch design

Ga terug

Grafisch design, altijd een feestje om te ontwerpen! Het is altijd een leuke uitdaging om een design zo op te maken, dat het klopt. Deze heb ik ontworpen voor het Museum in 2021.

Het OCR vroeg naar een nieuw rapport design! Wel eentje die ze kunnen toepassen op word. Dit ontwerp is helemaal naar wens gemaakt op een illustratieve stijl die bij de doelgroep past en zowel de tekst als afbeeldingen die voor elk kind aan te passen is. De opdrachtgever wou zelf op de linkerpagina een volle tekst hebben.

Deze iconen heb ik ontworpen in 2018 voor een kleding app. De kleding app is ontwikkeld voor mensen met keuze stres. ”Welke kleding moet ik vandaag weer aan gaan doen?” Deze app mixt en matcht de kleding die jij toevoegt aan de kledingkast in je app. Hij kiest de klerencombinaties uit die jij wellicht nooit eerder hebt uitgekozen samen, maar toch bij elkaar matcht!

Deze Instagram posts heb ik opgemaakt geheel naar de wens van de opdrachtgever. Opvallend, goed in beeld en passend bij de huisstijl. Bij het laatste plaatje kan de opdrachtgever zelf een afbeelding toevoegen en dan online posten. Dit zijn 3 posts die ik ontworpen heb van de 8 posts.

Deze kleurplaat heb ik in opdracht gemaakt voor VETTT! Deze kunnen de kinderen en volwassenen als ze het leuk vinden in kleuren bij het bevrijdingsfestival. De kleurplaat kun je 90 graden draaien. De ene kant is geschiedenis, de andere kant is het heden met een vleugje fantasie.

Dit concept stimuleert mensen om elkaar meer te groeten op straat en er bewust van te zijn dat een praatje op straat maken ook leuk kan zijn. Voor meer informatie over dit project verwijs ik u naar ‘mijn portfolio’ ’talkandlisten’