Bente ten Pas

Diensten

Conceptontwikkeling

Ik help mee om jouw idee in de wereld te brengen. Heb je een idee maar weet je niet hoe je het uit moet werken en het vorm te geven? Ik help je graag mee. Ik kan een goed middel vinden om het te presenteren naar jouw klant of jouw doelgroep. Van een concept naar noodboard naar jouw eigen idee dat echt daadwerkelijk in de wereld staat!

Illustratie en grafisch vormgeving

Vanuit een schets en of idee help ik jou aan een illustratie. Deze illustratie kan toegepast worden op verschillende manieren. Wordt de illustratie gebruikt bij een artikel? wordt het een (muur)sticker? wordt het een tof bord om je idee te presenteren? een animatie? of wordt het toch een logo? alles is mogelijk met een illustratie.

Animatie

Animatie maakt een ontwerp magisch. Ontzettend blij wordt ik ervan als een illustratie tot leven komt! Wist je dat een animatie gelijk de aandacht trekt? een korte animatie trekt klanten en zorgt voor verduidelijking van je tekst, op socials spring je er helemaal uit!

Heb jij ook een animatie nodig? Denk aan een uitleg video, (vlog)intro filmpje, content voor socials, biologieopgaven, logo animatie etc.

Schilderingen

Ook maak ik schilderingen van echt verf. Denk aan muurschilderingen, kunstwerk of een werk aan de muur. Deze maak ik op maat helemaal naar wens.

Verhuur

Ook heb ik eigengemaakt houten borden gemaakt voor verhuur. Een ooievaar voor als een kindje geboren is. Hieraan zit een krijtbord bordje om de naam op te schrijven van het kindje.

Ook een fles is te huur voor iemand die 16 / 25 / 30 / 50 / 60 wordt.

Interesse? stuur gerust een e-mail: bente94@live.nl