Bente ten Pas

Beoordelingen

” Deze prachtige muurschildering is gemaakt door Bente ten Pas 😍 super blij mee! Daar gaat mijn dochter vast van genieten. En dat doen wij nu al! Communicatie was fijn, en alles is naar wens verlopen. ”

Iris

“Bente heeft ons geholpen met het ontwikkelen van nieuwe illustraties voor onze Whitepaper. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren! Bente heeft een unieke eigen stijl daarnaast kan ze goed meedenken en staat ze open voor feedback voor eventuele aanpassingen. De communicatie met Bente hebben we tijdens de samenwerking ook als zeer prettig ervaren! Bente heeft een open, zachtmoedige, professionele, enthousiaste en hardwerkende houding. Ze geeft daarin veel van zichzelf in haar werk en dat is terug te zien! We bevelen haar van harte aan om eens met haar om te tafel te zitten en samen te werken!”

Mirai

“Het logo is super geworden! Past helemaal bij mijn kinderdagverblijf en is op verschillende manieren toepasbaar. De samenwerking vond ik fijn verlopen, er was veel overleg en we zijn tot een mooie uitwerking gekomen, dank je wel!”

Ribecca

“Erg blij met deze muurschildering, hij valt op en is goed behandeld, communicatie liep fijn aangezien het moadboard en het overleg tussendoor, dank je wel Bente!”

Dominique

“Bente ten Pas heeft een prachtige schilderij gemaakt voor ons. We konden onze wensen aangeven en hier werd goed naar geluisterd. Ze heeft haar eigen unieke stijl waardoor we echt een mooi en uniek schilderij hebben. Wij zijn er super blij mee!”

Nelleke

Aah heel leuk geworden, Bente! We zijn super enthousiast over de animatie. Dit gaat ons zeker helpen om de aandacht van de scholieren te trekken voor onze nieuwe thema! Voor een volgende animatie nemen wij zeker weer contact op. De gehele huisstijl die je voor ons ontwikkeld hebt aan de hand van het moodboard, past super bij ons als bedrijf, we zijn er erg blij mee. Het is speels en trekt de aandacht!

Jasmijn

Yvette

Kleurplaat Yvette

Attendiz, ocr, Liesbeth